ETUSIVU TIETOA KYLÄSTÄ PALVELUT YRITYKSET KUVAGALLERIA OTA YHTEYTTÄ


KYLÄTALO

Vuonna 1996 Hakojärven koulurakennuksen kylkeen valmistunut kylätalo mahdollistaa mm. monet liikuntaharrastukset ja juhlat kylällä.


 

Kylätalossa on liikuntasali, jonka mitat ovat 11m leveä ja 20m pitkä. Lattiassa on lentopallo- ja sulkapallokenttien rajat. Lattiamateriaali on kimmoisa pulastic. Salissa on lisäksi puolapuut ja köydet.


 

Yläkerran nuorisotilat on muutettu kuntosaliksi. Kuntosalin suosituskäyttöajat ovat maanantai-, keskiviikko- ja torstai-illat klo 16 alkaen. Iso liikuntasali saattaa olla tuolloin varattuna, mutta kuntosalia voi silti käyttää. Yläkerran toinen huone on kutomahuone, jossa on useita kangaspuita.


 

Kylätalossa on myös pieni kokoushuone n. 12 henkilölle sisältäen keittiövarustuksen. Kylätalossa on valmiina kalustus pöytineen 52 hengelle ja astiastoa noin 80 hengelle.


 

Kylätalossa voi harrastaa monenlaista: salibandyä, voimistelua, ilmalautailua, kuntosalia, lentopalloa, sulkapalloa, sisäcurlingia, juoksuleikkejä, kuntosalikuntoilua jne. Kylätalossa voi viettää erilaisia juhlia ja pitää kokouksia ja äänentoistolaitteet löytyvät discovaloja myöten.

Vuokrahintoja:
- koko kylätalo (juhlat ym.) 100€ / jäsenhinta 80€,
- kahden tunnin salivuoro 10€,
- kuntosali 1e/kerta tai vuosimaksu 30€ / jäsen20€ (Maksu eteisen metalliseen postilaatikkoon)

Kylätalon tiedustelut ja varaukset, 050-3736954

VARAUSKALENTERI

Varaukset näet yllä olevasta kalenterista.

(Tällä hetkellä salin vakivuorot ovat ti klo 15.30-16.30 ja 18-21 ja su 16-20. Lisäksi kuukauden viimeiset keskiviikot 17-19 ovat varattuja vakiaikoja.)